FUTBOL SALA
Esports 27/11/2014

El Barça no afluixa i goleja el Santiago Futsal (8-2)

Ferrao i Wilde, amb tres gols cadascun, han sigut els millors de l'equip de Marc Carmona

Sergio Lozano en una acció d'un partit / FCB

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha golejat el Santiago Futsal (8-2) dies després d'aconseguir la classificació per a la 'Final four' de la UEFA Futsal Cup. Els jugadors de Marc Carmona han sabut imposar-se amb claredat al seu rival tot i el desgast dels partits de la setmana passada.

Després de quatre minuts d'igualtat, amb el conjunt gallec únicament defensant-se, Ferrao ha trencat el partit. En tan sols 1 minut (1:13) el brasiler ha anotat fins a tres gols. El blaugrana ha estat immens, ràpid i letal de cara porteria (3-0 minut 14) en un Palau Blaugrana que ha tingut una discreta entrada. Els barcelonins han pogut golejar els visitants abans del descans. El Santiago Futsal, però, ha vist porteria en els instants finals del primer període (Quintela, 3-1).

Carmona ha rotat el seu equip respecte la setmana passada per intentar evitar lesions. Bateria, que encara arrossega molèsties del partit contra el Bakú United, s'ha quedat fora de la convocatòria. La segona meitat ha començat amb un gol de Diego als 40 segons. Bolo, en el 27, ha posat una mica d'emoció al partit (4-2).

Els visitants han aprofitat les seves ocasions, però no estan a l'altura d'un equip com el Barça. Els locals han pres l'accelerador i han acabat golejant el seu rival. Saad Assís ha trencat les minúscules esperances del Santiago Futsal d'empatar amb el cinquè gol local i Sergio Lozano i Wilde en dues ocasions han tombat els gallecs (8-2).