FUTBOL SALA
Esports 30/11/2012

Lozano s'exhibeix en el triomf del Barça Alusport contra l'Inter Movistar (3-0)

El jugador madrileny, amb un gol i una actuació destacada, dóna el triomf als homes de Marc Carmona, que no han trobat a faltar Fernandao ni Torras, lesionats

D.r. Jover
Sergio Lozano i Igor lluiten amb Álvaro per la pilota

BarcelonaEl Barça Alusport ha sumat aquest divendres contra l'Inter Movistar la sisena victòria en set partits i se situa com a líder en solitari de la Lliga. ElPozo Múrcia, que juga aquest dissabte, és l'únic equip que el podrà atrapar.

EL triomf per 3-0 del Barça és un pèl enganyós. I és que els madrilenys han pogut fer més d'un gol, però no han estat gens encertats davant de Cristian, que ha fet un bon partit. El millor jugador d'avui ha estat Sergio Lozano. El madrileny ha tornat del Mundial de Tailàndia realment bé i s'ha exhibit. Ha fet un gol -el segon- i n'ha pogut fer més. El '9' blaugrana està demostrant un nivell molt alt aquests darrers mesos.

En el primer temps tan sols s'ha vist un gol. El de Saad, que ha estat molt matiner. L'1-0 ha arribat als 45 segons de partit, i fins a la mitja part tot ha seguit igual. Els primers deu minuts han estat del Barça, que ha sabut jugar en estàtic i també sortir al contraatac. Els deu últims han estat de l'Inter, que hauria pogut empatar el matx.

En el segon temps, la tendència ha seguit sent la mateixa. El conjunt d'Alcalá de Henares ha tingut moltes ocasions, però el Barça s'ha deixat veure també en atac. Aleshores ha aparegut Lozano, que, amb un fort xut, ha situat el 2-0 en el marcador, que ha estat un cop dur per l'Inter quan faltaven vuit minuts. Aleshores, Miguel Rodrigo s'ha arriscat en situar el porter jugador i això ho ha aprofitat el Barça per sentenciar amb el 3-0 quan faltaven menys de dos minuts per acabar.

D'una banda, el triomf situa el Barça amb 19 punts de 21 possibles i permet els blaugranes dormir com a líder en solitari a la Primera Divisió. D'altra banda, el Marfil Santa Coloma ha perdut a la pista del Santiago Futsal per un clar 11-4.