FUTBOL SALA
Esports 16/10/2012

Sortejada la segona fase de la Copa del Rei de futbol sala

El Barça visitarà el Castell de Peñíscola-Benicarló, mentre que el Marfil Santa Coloma visitarà l'Andorra. L'Hospitalet i el Premià, de Segona B, rebran el Ribera Navarra i el Santiago Futsal

D.r.j
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport, que defensa el títol de la Copa del Rei, ja coneix el seu primer rival en aquesta nova edició. El Castell de Peñíscola-Benicarló, actual líder de la Segona Divisió, serà el primer escull que hauran de superar els homes de Marc Carmona, que disputaran el partit a Benicarló.

El Marfil Santa Coloma visitarà l'Andorra, de la Segona Divisió, en una competició en què els colomencs esperen arribar ben lluny. Els altres equips catalans que disputaran la competició són el Cover Premià, de la Segona B, que rebrà a casa el Santiago Futsal, mentre que l'Hospitalet Bellsport se les haurà a casa amb el poderós Ríos Renovables Ribera Navarra del golejador Nano Modrego.

Els partits es disputaran el 27 i 28 de novembre, a partit únic, i a la pista del rival de menor categoria o pitjor classificat la temporada passada en el cas d'enfrontaments directes entre equips de Primera.

A continuació, tots els partits:

-Castell Peñíscola Benicarló – FCB Alusport

-Las Cuevecitas – ElPozo Múrcia

-Playas de Castelló – Inter Movistar

-Universidad de Valladolid – Caja Segovia

-Premià de Mar – Santiago Futsal

-FS Nazareno – Triman Navarra

-Melilla FS – CD Burela FS

-Pinseque – Gáldar Gran Canaria

-Hospitalet Bellsport – RRR Navarra

-Brihuega – Puertollano FS

-Carnicer Torrejón – Umacon Saragozss

-O’Parrulo – Azkar Lugo

-FC Andorra – Marfil Santa Coloma

-Ategua – Fisiomedia Manacor

-Futsal Cartagena – Fuconsa Jaén

-Uruguay Tenerife – UMA Antequera

stats