Futbol Sala
Esports 08/03/2014

El Marfil Santa Coloma derrota el cuer a Gran Canària (2-7)

L'equip de Xavi Passarrius manté la quarta posició i suma la setena victòria fora de casa

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma no ha donat opció al cuer en el seu desplaçament a Gran Canària i ha derrotat el Colegio Arenas per 2-7. Els homes de Xavi Passarrius no han deixat que la baixa del lesionat Dani Salgado els afectés i, ja al primer minut de joc, s'han avançat en el marcador, amb un gol de Lluc. L'empat, poc després, de Julio, no ha posat nerviós el conjunt català i Eric Martel, amb dos gols abans del descans, ha consolidat l'avantatge dels visitants.

A la represa, un gol de Rubén a sis minuts del final ha acabat de sentenciar el xoc. La renda de tres gols ja ha sigut una llosa massa pesada per als locals, que s'han descomposat. Novament Rubén i Rafa López han ampliat la golejada catalana. Campoy ha retallat diferències en l'últim minut, però Martel ha tornat a marcar per completar el triomf. El Colegio Arenas de Gran Canària continua a la cua de la classificació i manté una ratxa negativa d'una sola victòria al Centro Insular de Deportes.