Copa Asobal

El Barça d'handbol no falla i serà el rival del Fraikin Granollers a la final de la Copa Asobal (39-25)

Els de Xavi Pascual s'han desfet del BM Osca en un partit que han dominat amb comoditat

Els pronòstics no han fallat. I el FC Barcelona és el segon finalista de la Copa Asobal que jugarà aquest diumenge amb el Fraikin BM Granollers. L'equip de Xavi Pascual ha superat sense problemes el BM Osca (39-25), en un partit en què la desigualtat de plantilles ha marcat la diferència.

Ganes no li han faltat al BM Osca, però la superioritat blaugrana no ha tingut cap discussió possible. Tot i que els aragonesos han comen çat anotant, ràpidament el conjunt de Xavi Pascual s'ha posat les piles. El domini del Bar ça s'ha evident en el marcador i, a poc a poc, la renda ha anat augmentant. Del 3-3 (min.5) s'ha passat al 6-5 (min.10), i del 12-8 (min.15) al 16-8 (min.25).

Sterbik s'ha fet amo i senyor de la porteria blaugrana i ha aturat 12 llan çaments (50% d'efectivitat). Gurbindo, Sorhaindo i Lazarov, els tres juagdors amb 3 gols, han conduït l'encert anotador dels blaugranes, que han marxat al vestidor amb una reda de 8 gols (20-12).

La segona part no ha canviat molt respecte la primera. L'equip de Xavi Pascual s'ha mantingut concentrat sobre la pista del Palau, davant un públic que no ha deixat d'animar. Els canvis de ritme i la ràpida circulació de la pilota en atac han permès als blaugranes seguir sumant (min.10, 25-17). EL BM Osca poc ha pogut fer davant la muralla catalana i la renda de 14 gols del Bar ça . Finalment el matx ha acabat 39-25.