HANDBOL
Esports 31/03/2013

El Barça Intersport supera el Fraikin Granollers (22-27) i Juanín arriba als 2.000 gols a l'Asobal

Els de Xavi Pascual s'han emportat el derbi que aquest diumenge s'ha disputat al Palau d'Esports de Granollers i segueixen líders invictes de la lliga

N. G.
1 min
Juanín García, en una imatge d'arxiu, ha arribat als 2.000 gols a l'Asobal

BarcelonaEl Barça Intersport ha aconseguit aquest diumenge un important triomf a la pista del Fraikin Granollers (22-27). Els de Xavi Pascual s'han endut el derbi el dia en què Juanín García ha marcat el gol 2.000 a la Lliga Asobal.

El partit ha començat igualat i amb el Fraikin pel davant en el marcador. El Fraikin no volia deixar-se sorprendre per un Barça que arribava a Granollers sense haver perdut cap partit a l'Asobal i com a líder indiscutible. Així, el partit ha arribat al descans amb empat a 13 al marcador.

Però tot just tornar a la pista, Juanín García, molt inspirat, ha agafat la responsabilitat i el Barça s'ha situat al davant fins al final. Amb sis gols d'avantatge, els de Xavi Pascual han jugat còmodes els últims minuts, mentre el Granollers ha topat una vegada i una altra amb el porter blaugrana Saric, molt encertat.

El Barça Intersport segueix líder invicte de la Lliga Asobal mentre el Fraikin Granollers és sisè, amb 25 punts. Aquest és l'últim partit abans de l'aturada per disputar partits de seleccions per a la classificació per a l'Europeu del 2014.

Gol 2.000 a l'Asobal de Juanín

Per a Juanín García ha estat un partit històric, ja que necessitava set gols per arribar als 2.000 gols a la competició i ho ha aconseguit. Quan faltaven només 10 minuts per al final, l'extrem lleonès del Barça Intersport ha fet el seu setè gol i ha estat ovacionat per l'afició que s'ha apropat al Palau d'Esports.

Juanín ja era el màxim golejador de la història de l'Asobal des del 14 de maig del 2011. Aquell dia, l'extrem va superar Mateo Garralda.

stats