Handbol
Esports 30/11/2013

El Barça d'handbol supera el Vardar Skopje i ja és a vuitens de final (30-23)

Les aturades del porter Sterbik i l'efectivitat golejadora de Lazarov (autor de vuit dianes) han permès als blaugranes aconseguir una victòria de prestigi a Europa

BarcelonaEl Barça ha aconseguit la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Copa d'Europa d'handbol després de derrotar al Palau Blaugrana el Vardar Skopje (30-23) en un enfrontament més complicat del que evidencia el marcador, ja que els macedonis han mantingut la igualtat al marcador fins a falta de quinze minuts.

El conjunt català –que ha sumat la victòria número 200 a la màxima competició europea de clubs, en els 275 que hi ha disputat– ha fet un bon inici de partit i ha estat més sòlid en defensa, tot i que li ha faltat una mica d'efectivitat en comparació amb els altres enfrontaments.

Els de Xavi Pascual han agafat un primer avantatge de tres gols, que els macedonis han igualat, però que han pogut recuperar per marxar als vestidors amb una victòria momentània per 14-11. El segon temps també ha estat travat, ja que el Vardar Skopje s'ha situat per davant quan faltaven quinze minuts. Però una exhibició tant en atac com en defensa dels locals (amb un parcial de 6-1) ha trencat definitivament el partit i ha assegurat la victòria blaugrana.

El porter Sterbik ha estat un dels herois del partit, per les seves aturades, a més a més de Kiril Lazarov, que ha anotat vuit gols. Amb aquest resultat el Barça continua líder del grup C.