HANDBOL: LLIGA DE CAMPIONS
Esports 24/11/2012

El Barça Intersport continua imbatut a Europa (33-24)

Els catalans superen el Pick Szeged i compten els partits per victòries (6-0). Els hongaresos han plantat cara els primers quaranta minuts de partit

BarcelonaEl Barça Intersport ha superat el Pick Szeged hongarès per 33-24 en la sisena jornada de la Lliga de Campions. Els de Xavi Pascual han trencat el partit en el segon temps gràcies a una millora defensiva, que no ha donat tantes facilitats al conjunt hongarès. En el primer temps el partit ha estat molt igualat (16-13) i en el tram final els blaugranes han donat el toc de gràcia per aconseguir un altre triomf i seguir una trajectòria immaculada. Després d'aquesta victòria, el Barça compta amb 12 punts, continua liderant el grup D i disputarà la propera fase de la competició.

El partit, tot i la diferència final, no ha estat gens fàcil per al Barça. En els primers minuts ha patit –com va passar a Szeged– i li ha costat entrar en dinàmica positiva. No tant com fa una setmana, però li ha costat trobar-s'hi còmode. Del 0-2 inicial s'ha passat al 7-7, que dibuixava un partit difícil i travat fins al descans. Quan els de Xavi Pascual s'han entonat, han agafat una renda de tres gols (16-13).

En el segon temps, el Pick Szeged ha tornat a estirar-se i s'ha situat ben a prop (20-19). El Barça ha començat un altre cop a reaccionar i no ha permès que els hongaresos es creguessin que podien guanyar al camp del líder. Un parcial final de 13-5 en l'últim quart d'hora ha sentenciat un partit que, com es preveia, no ha estat fàcil. Amb el triomf, el Barça continua líder i ja té assegurada la presència a la fase següent.