Handbol
Esports 28/09/2013

El Fraikin Granollers guanya a Gijón i se situa colíder amb el Barça (22-29)

El conjunt vallesà s'ha distanciat a la segona meitat i suma tres victòries en els tres primers partits de Lliga Asobal

BarcelonaEl Fraikin Granollers està en ratxa i aquest dissabte ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a la Lliga Asobal, que li permet ser colíder amb sis punts, els mateixos que el Barça. El conjunt vallesà ha fet un partit molt seriós a la pista del Juanfersa Grupo Fegar de Gijón –un conjunt que aquest any ha pujat de categoria– i ha confirmat les bones sensacions de l'inici de temporada.

L'equip que entrena Antonio Garcia Guerrero ha començat perdent i ha anat a remolc en els primers minuts del partit, tot i que de mica en mica s'ha mostrat superior i ha igualat el marcador als deu minuts de joc. El primer temps no ha tingut un dominador clar i al descans s'hi ha arribat amb avantatge d'un gol per al Fraikin Granollers (12-13). A la segona part, en canvi, el domini ha estat absolut dels catalans. El Gijón tan sols ha pogut fer deu gols, mentre que el Granollers n'ha anotat 16 i s'ha erigit com el gran dominador.

Nicklas Grundsten, David Resina i Adrià Pérez, amb cinc gols cadascun, han estat els màxims anotadors del Fraikin. Per part dels locals, els millors de cara a porteria han estat Alejandro Costoya, David Pellitero i Ángel Paraja, amb quatre dianes per cap.

La jornada següent el Fraikin rep a casa el Fertiberia Puerto Sagunto, que tan sols ha guanyat un partit aquesta temporada.

22- Juanfersa Grupo Fegar (12+10): Savic, Cakic (3), Costoya (4), Huerta, Ángel Paraja (4), Maia i Pellitero (4, 3p). Vallado, Ruesga (1), Adrián Fernández (1), Cancio (1), Acetti, Pablo Fernández (2), Miguel Paraja, Samuel Pérez i Serdio (2).

29- Fraikin Granollers (13+16): Schulz, Pujol, Solé (2), David Resina (4, 3p), Álvaro Ruíz (2), Salinas (3) i Del Arco (2) Blanxart, Capdevila (1), Marc García (1), Adriá Pérez (6), Campos (3,1p) i Grundsten (5).

Marcador cada 5 minuts: 2-1, 6-4, 7-7, 9-10, 10-10, 2-13 descans, 13-16, 15-20, 17-22, 18-24, 19-26 i 22-29

Àrbitres: Alberto Ballano i Juan José Belloso. Expulsions temporals dels locals Adrián (dos cops), Pellitero i Acetti, i al visitant Pujol (dos cops)