Handbol
Esports 13/10/2012

Un gol en l'últim sospir dóna al Fraikin Granollers el segon triomf de la temporada contra el BM Osca (24-25)

Adrià Pérez ha trencat l'empat quan faltaven tres segons per al final. Rodrigo Salinas, amb 9 gols, ha sigut l'altre protagonista del matx i un dels artífexs de la remuntada final dels vallesans

Raúl Campos, en una acció del Fraikin Granollers-BM Cangas

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha patit molt per guanyar el seu partit contra el BM Osca, a qui ha derrotat en l'últim sospir del partit per 24-25, gràcies a un gol d'Adrià Pérez quan faltaven tres segons per al final. L'equip vallesà no ha pogut conservar l'avantatge que ha tingut durant gairebé tot el primer temps i ha marxat al descans amb empat a 10.

Després d'un segon temps dominat en molts moments pels locals, el Fraikin ha reaccionat. En els últims cinc minuts, l'equip de Toni Garcia perdia de tres, però gràcies als gols consecutius de Rodrigo Salinas (2), Moisés Blanxart i Adrià Pérez, ha pogut capgirar el marcador a 1:12 per acabar. Els locals han empatat quan faltaven deu segons per al final, però Adrià Pérez, després d'un temps mort visitant, ha aconseguit el 24-25 definitiu.