HANDBOL
Esports 24/04/2011

El Barça Borges rep el THW Kiel al Palau Blaugrana en l'anada dels quarts de la Champions

Els homes de Xavi Pascual encaren el tram decisiu de la temporada rebent l'actual campió d'Europa al Palau en l'eliminatòria de quarts de final més igualada dels darrers temps.

Redacció
2 min
Rutenka intenta el llançament

BarcelonaEl Barcelona Borges necessitarà avui (19.30 h) la màgia del Palau Blaugrana per obtenir una bona renda davant el vigent campió, el THW Kiel, que l'acosti a la fase final de la competició que es jugarà a Colònia (Alemanya).

A només 48 hores del partit de lliga ASOBAL que dimarts dia 26 ha d'afrontar a la pista del Ciudad Real (en què aconseguint només un punt ja serà campió de la competició), la plantilla barcelonista té un compte pendent amb els germans des de la passada Final a Quatre en què van caure derrotats a la final, també a Colònia, pel Kiel (36-34).

Sens dubte, la de demà és la trobada més important de la temporada per l'equip de Xavi Pascual, que l'ha qualificat com "el partit de la il·lusió".

També serà un partit molt transcendent per als alemanys, ja que, a només quatre jornades de finalitzar la Bundesliga, no podran revalidar el seu títol ja que l'Hamburg, líder de la competició, el supera a la taula.

Pascual disposa de tota la seva plantilla al complet. La total recuperació del porter Daniel Saric i el bon moment de joc de tots els seus homes li fa veure aquesta eliminatòria amb optimisme, però també amb molta cautela davant la potència del rival.

Aquesta temporada, en la fase de grups els blaugrana van empatar a Kiel (28-28) i van vèncer el Palau (32-29). Serà la primera vegada que l'esquadra barcelonista afronti una eliminatòria a doble partit contra els germans amb la tornada a l'Sparkassen Arena de Kiel.

Les quatre disputades fins avui hi ha empat a dos per a cada un, encara que en tots els enfrontaments entre els dos equips des de la temporada 1999-2000 el balanç és de 6 victòries blaugranes, un empat i vuit derrotes. Al Palau el balanç és de 5 victòries i 2 derrotes.

En el bàndol alemany, el tècnic islandès Alfred Gislason també té tota la plantilla al complet després que ha anat recuperant lesionats com Kim Andersson, el lateral serbi Momic Ilic i el també lateral Daniel Narcisse.

El gran moment del porter francès del Kiel, Thierry Omeyer, la 'bèstia negra' dels blaugrana a l'última final continental és una de les preocupacions del Barça, però n'hi ha d'altres.

stats