Copa Asobal

Toni García: "El Naturhouse La Rioja és un rival temible"

"Venim amb tota la il·lusió del món per intentar arribar a la final de la Copa Asobal" ha dit l'entrenador del Fraikin BM Granollers

El Fraikin Granollers ha fet una primera volta a l'Asobal espectacular. La segona posició a la lliga permet a l'equip vallesà disputar per segona vegada a la seva història la Copa Asobal, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Barcelona. El seu entrenador, Toni García, ha expressat: "Venim amb tota la il·lusió del món. És un gran permi per al grup, per la gran primera volta que hem fet".

El Naturhouse La Rioja serà el rival del BM Granollers a semifinals de la Copa Asobal aquest dissabte (11:30 hores). "Volem fer un bon partit davant el Naturhouse per poder disputar la final. Ens enfrontem a un equip que l'hem guanyat a la primera volta, però això és la Copa Asobal, a partit únic. Tot i les baixes, el Logronyo és un rival temible", ha expressat el tècnic català.

Toni García ha destacat quines seran les claus del partit: "Hem de fer una bona defensa, no podem perdre pilotes en atac i hem d'intentar parar el nostre rival. El Naturhouse té un joc molt dinànim i directe".

"Si passem a la final, i ens hem d'enfrontar al Bar ça, ens entregarem al màxim", ha afegit l'entrenador del Fraikin.

Per la seva part, l'entrenador del Naturhouse La Rioja, Jesús Javier González, ha explicat: "El partit davant el Granollers serà molt compicat. Tenim menys opcions de passar a la final perquè tenim jugadors que han jugat molts minuts i tenim d'altres que estan lesionats".