Asobal
Esports 25/05/2013

Tràmit del Barça Intersport contra el Guadalajara i festa blaugrana a una setmana de la 'final four'

L'equip de Xavi Pascual tanca aquest dissabte (18 hores) l'Asobal al Palau Blaugrana

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça Intersport tancarà aquest dissabte (18 hores) al Palau Blaugrana la temporada a la Lliga Asobal, de la qual és campió des de fa dues jornades, contra el Quabit Guadalajara i celebrarà el seu tercer títol de la lliga consecutiu a una setmana de la final a quatre de la Lliga de Campions.

L'equip rebrà el trofeu que l'acredita com a campió de la Lliga 2012-13, pensant ja en l'important partit de semifinals de la Lliga de Campions que a dissabte següent, 1 de juny, l'enfrontarà al Kielce polonès a la primera semifinal de la 'final four'.

La derrota dels blaugranes a la pista del Naturhouse La Rioja de Logronyo (33-31) en la passada jornada no ha fet canviar els plans del tècnic blaugrana, Xavi Pascual, en les rotacions pensant en la cita europea.

En les dues últimes jornades ja han passat per les rotacions Shiarhei Rutenka, Juanín García, Magnus Jernemyr, Ángel Montoro i Víctor Tomás. Aquest dissabte també descansaran dos jugadors més, que no es decidiran fins a última hora, en l'última rotació de la temporada, i entraran els dos joves habituals Aitor Ariño i David Balaguer.

stats