Asobal
Esports 16/03/2013

El Fraikin Granollers, a retrobar-se amb la victòria contra el Cuatro Rayas Valladolid

L'equip català tindrà aquest dissabte (18 hores) les baixes de Raigal, Capdevila i Del Arco

Efe
1 min

GranollersDesprés de caure la passada jornada davant l'Osca per un ajustat (30-31) i perdre la seva imbatibilitat a la segona volta, el Fraikin Granollers vol retrobar-se aquest dissabte (18 hores) amb la victòria a casa contra el Cuatro Rayas Valladolid.

Els catalans esperen poder reprendre la bona línia de joc i resultats, tornar a fer-se fort en defensa i noquejar un rival més necessitat de punts que ells. El Cuatro Rayas, tretzè amb tretze punts, esperen de la seva banda repetir la victòria de l'anada (25-23) per escapar de la part baixa de la taula.

Per a això, els homes de Juan Carlos Pastor busquessin tenir el control del xoc des del primer minut i armar una bona defensa que neutralitzi els canoners locals: Malasinskas, Grundsten i Campos.

Malgrat l'ensopegada davant l'Osca, el Granollers segueix sisè amb 23 punts, i confia en la seva capacitat de lluita per tornar a guanyar i seguir escalant llocs en la classificació a la recerca del premi de disputar una competició europea la pròxima temporada. Per a això, serà bàsic reprendre el camí del triomf davant els val·lisoletans. Encara que haurà de fer-ho sense Raigal, Capdevila i Del Arco, que segueixen lesionats.

stats