Hoquei Herba Masculí
Esports 29/04/2011

El Vallès necessita guanyar el Pozuelo per acostar-se a les posicions de permanència a Divisió d’Honor A

El filial groc-i-negre és l’únic equip català que juga aquest cap de setmana, ja que la resta estan salvats o lluitaran pel títol a partir del 8 de maig

Oriol Malgosa
1 min
L'holandès Gijs Hibbeln en un partit d'aquesta temporada.

MatadeperaLa disputa de l’Euro Hockey League per part de cinc equips de la lliga espanyola la setmana passada ha traslladat l’inici del play-off al títol al diumenge de la setmana vinent. Club de Campo i Terrassa en categoria femenina i Atlètic i Polo en categoria masculina van quedar eliminats de la lliga europea als quarts de final i només el Club de Campo de Xavi Arnau estarà a la final four del mes de juny.

Aquest cap de setmana només es jugaran partits corresponents a la fase de salvació, on el Vallès Esportiu és l’únic representant català. Els de Quim Malgosa visitaran el Pozuelo per intentar retallar diferències amb les dues primeres places del grup. Després de l’empat de l’última jornada amb el CD Terrassa, els groc-i-negres són ara tercers de grup amb 7 punts, quatre per sota de Benalmádena i Pozuelo, el seu rival de diumenge, que en sumen 11.

Per l’entrenador del Vallès, l’últim punt sumat a les Pedritxes va suposar un canvi de dinàmica que espera que continuï aquest diumenge a Madrid. Amb encara 12 punts en joc, Malgosa afirma que de cara aquest diumenge “l’important és sumar, sigui un punt o dos”, i creu l’equip ha d’obtenir com a mínim dos punts en els dos següents enfrontaments fora de casa per seguir aspirant marge per la salvació. Diumenge a la una del migdia, el Vallès juga al Valle de las Cañas la primera de les sis finals que li queden.

stats