Publicitat
Publicitat

LLIGA EUROPEA

El Blanes i el Noia obren el foc davant del Candelaria i el Liceu

Quatre equips catalans, a la recerca de la Lliga Europea a la final 8 d'Andorra

La Final 8 de la Lliga Europea, que es disputa des d'aquest dimecres fins dissabte al Poliesportiu d'Andorra, veurà en acció quatre equips catalans, el Reus Deportiu, el Noia Freixenet, el FC Barcelona i el Blanes.

El FC Barcelona, el Liceu i el Reus Deportiu parteixen clarament com els principals candidats a emportar-se el títol, amb especial atenció per als blaugranes, que tenen ja la lliga perduda, mentre que per a gallecs i reusencs la fase final europea arriba a només uns dies de jugar-se entre ells dos l'OK Lliga aquest proper dijous.

El Blanes i l'equip portuguès de les illes Açores, el Candelaria, obriran aquest dimecres la final 8 a les 18.45 hores, per disputar-se a continuació, a les 20.30 hores, un interessant duel entre el Liceu, liderat pel català Bargalló sobre la pista, i el Noia.

Dijous, amb els mateixos horaris, serà primer el torn del Reus Deportiu davant els italians del Valdagno, i tancaran els quarts el Barcelona i el campió portuguès, el potent FC Porto, en un dels grans partits de la primera ronda.

Divendres es jugarà la primera semifinal, entre els vencedors dels partits de dimecres, a les 18.45 hores, i a continuació la segona entre els guanyadors de dijous, a les 20.30 hores, per disputar-se la final de la Lliga Europea dissabte a les 20.00 h.

Aquesta és la 46a edició de la Copa d'Europa d'hoquei sobre patins, de les quals el FC Barcelona és, amb 19 títols, qui en més ocasions s'ha erigit com a campió, mentre que, dels seus rivals a Andorra, el Liceu l'ha aconseguit en 4 ocasions, el Reus Deportiu en 7, el Porto en dos, el Noia en una sola ocasió, i mai no han aconseguit el trofeu el Vic, Valdagno i Candelaria.

Lliga Europea, quarts de final:

Sather Blanes-Candelaria (Por)      Dimecres 18, 18.45 hores.

Coinasa Liceu-Noia Freixenet        Dimecres 18, 20.30

Valdagno (Ità)-Reus Deportiu        Dijous 19, 18.45

Porto (Por)-Barcelona               Dijous 19, 20.30

Semifinals: divendres 20, 18.45 i 20.30 hores.

Final: dissabte 21, 20.00 hores.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT