Copa Esports Penedès
Esports 14/09/2013

Un ICG Software Lleida molt solvent es desfà amb facilitat del Calafell Tot l'Any (1-5)

Els lleidatans es col·loquen com a líders en solitari del grup B de la Copa Esports Penedès després de l'empat de dimarts entre Vendrell i Vilafranca

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEn el partit que tancava la primera jornada de la Copa Esports Penedès d'hoquei patins, una gran segona part de l'ICG Software Lleida ha permès els homes d'Albert Folguera vèncer amb comoditat a la pista del Calafell Tot l'Any per 1-5 i situar-se com a líders del grup B amb tres punts, després de l'empat a dos del passat dimarts entre Moritz Vendrell i Vilafranca Capital del Vi.

A la primera part els dos equips s'han carregat ràpidament de faltes i en els primers minuts hi ha hagut un penal per cada equip, però tant Andreu Tomàs pels visitants com Ferran Rosa pels locals no han estat capaços de superar els respectius porters. Al minut 12, Andreu Tomàs s'ha refet de l'error anterior desviant un xut des de mitja pista de Carles Trilla i el marcador ja no s'ha mogut més, ja que a manca de pocs segons pel descans David Arellano ha evitat el segon gol lleidatà en aturar una falta directa a Manu Necchi.

Només començar la segona part ha estat el Lleida qui ha comès la desena falta, però Pol Galbas tampoc ha pogut superar a Carlos Estrada. I del possible empat s'ha passat al 0-2, ja que poc després Necchi ha aprofitat una bola morta dins l'àrea per començar a sentenciar el partit. A partir d'aquí s'ha viscut un autèntic monòleg visitant amb tres gols més de Carles Trilla, Lluís Rodero i Andreu Tomàs, i el Calafell només ha pogut maquillar el marcador mitjançant un gol de falta directa de Ferran Rosa que ha suposat l'1-5 definitiu.

stats