Hoquei Patins
Esports 18/05/2011

El Sather Blanes, innocent, i perd amb el Candelaria en els quarts de la final a 8 de la Copa d'Europa

Els de la Selva han fallat un penal i una falta directa a la segona part, i han encaixat el 0-2 jugant amb superioritat numèrica que l'han condemnat

Albert Solé
Un moment del partit entre el Sather Blanes i el Candelaria.

BarcelonaEl Candelaria portuguès és el primer equip classificat per jugar les semifinals de la final a 8 de la Copa d'Europa després d'eliminar al Sather Blanes en un partit molt igualat. Els blanencs han aguantat molt bé dins el partit, en un duel igualadíssim ple d'ocasions a les dues porteries, fins que han encaixat el primer gol a falta de 10 minuts pel final (Sergio Silva). Però en aquests últims minuts, un penal fallat per Armengol, una falta directa també fallada per Jepi Selva, i sobretot, el 0-2 (Montiveno) encaixat quan el Candelaria jugava amb un home menys, han sigut una llosa per a un Blanes massa innocent.