HOQUEI PATINS
Esports 12/03/2011

El Blanes i el Vic es reparteixen els punts (2-2)

En el primer partit de la vintena jornada de l'OK Lliga, el Sather Blanes i el Roncato Club Patí Vic han empatat

BlanesEl Sather Blanes i el Roncato Club Patí Vic han empatat en el partit que obre la vintena jornada de l'OK Lliga. Els gironins es va avançar en el minut 16 gràcies a un gol de Lluís Teixidó, però tot just sis minuts més tard, el Vic aconseguia empatar el partit amb un gol de Romà Bancells (22').

Amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans. A la represa, Armengol ha fallat un penal (28') i tres minuts després, Jepi Selva ha fet el 2-1 favorable al Blanes (31').

Els locals han pressionat a la recerca del gol que els donés tranquil·litat. Aquest però no ha arribat i Lucas Ordoñez, al minut 42', ha fet el gol del definitiu empat a dos.