Natació sIncronitzada
Esports 05/11/2012

Anna Tarrés estudia denunciar les 17 nedadores que van signar la carta crítica

L'exdirectora tècnica del combinat espanyol de natació sincronitzada ha parlat en el Fòrum 2014-AS

Efe
1 min
Anna Tarrés, sortint de la seu de la Federació de Natació, a Madrid / BEATRIZ VELARDIEZ / EFE

MadridAnna Tarrés, exdirectora tècnica del combinat espanyol de natació sincronitzada, es planteja demandar les 17 nedadores que van signar una carta feta pública el 25 de setembre, en què criticaven els seus mètodes de treball.

Segons ha explicat al Fòrum 2014-AS, aquest dilluns té un judici contra Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació. "Crec que és una carta que ha estat orquestrada des de la Federació. Només el vaig denunciar a ell perquè el considero responsable del que ha passat", ha dit. "Segons el signe del judici i el que parli amb el meu advocat, em plantejo denunciar les nedadores", ha afegit.

La catalana assenyala que la carta l'ha afectat, tant en la seva vida personal com professional, ja que després dels Jocs Olímpics de Londres 2012 va tenir diverses ofertes de feina per fer-se càrrec d'altres seleccions i ara les ha perdut per la publicació d'aquesta carta.

"He estat durant 15 anys jutjada a una piscina. La premsa fa el que fa i el que ha sortit crec que ha estat de manera desafortunada. No em sento identificada amb el que es diu a la carta", ha recordat.

stats