Natació
Esports 20/03/2013

Mireia Belmonte: "Sóc la mateixa Mireia de sempre"

La nedadora de l'UCAM CN Fuensanta ha afirmat que no nedarà "per demostrar res a ningú" i que aspira a aconseguir "el màxim de mínimes possible"

Ara
1 min
Fred Vergnoux i Mireia Belmonte, en una roda de premsa a Pontevedra

BarcelonaMireia Belmonte ha comparegut davant els mitjans de comunicació aquest dimecres, abans de tornar a competir en el Campionat d'Espanya Open de Pontevedra 2013 de dijous a diumenge. "Sóc la mateixa Mireia de sempre", ha afirmat en una roda de premsa que ha fet al costat del seu entrenador, Fred Vergnoux. "Porto dos mesos de preparació i he vingut a fer el màxim de mínimes possible. El gran objectiu d'aquest any és el Mundial de Barcelona", ha afirmat.

La polèmica marxa del CN Sabadell i el seu posterior fitxatge per la UCAM CN Fuensanta no afectarà la seva motivació en aquest campionat. "No he de demostrar res a ningú sinó a mi mateixa. Abans nedava per a un club, ara per a un altre, però el més important és poder nedar", ha comentat. Belmonte ha agraït el suport del seu entrenador, que li aporta "ganes de seguir treballant per ser millor" i mantenir-se "a l'elit".

stats