NATACIÓ
Esports 21/01/2013

Mireia Belmonte confirma el seu fitxatge pel club UCAM Fuensanta de Múrcia

La nedadora de Badalona seguirà entrenant-se al Club Natació Sabadell

Ara
1 min
Mireia Belmonte ha confirmat el seu fitxatge pel club UCAM de Múrcia

BarcelonaLa nedadora badalonina Mireia Belmonte ha confirmat al seu compte de Twitter que ha signat pel club UCAM Club Natació Fuensanta de Múrcia. Belmonte ha dit: "Ja sóc de la UCAM".

Belmonte ha fet oficial el seu fitxatge durant una roda de premsa a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid. La catalana ha reconegut que no ho ha passat molt bé. "No entenia res, estava bastant preocupada. Jo tenia moltes ganes d'anar al Mundial de Barcelona i de fer-ho bé, però ningú em donava una solució. Sort que el senyor Mendoza [el rector de la UCAM] amb la seva proposta m'ha fet més fàcil el camí", ha dit Belmonte, que sobre la possibilitat de competir als Mundials de natació de Barcelona, ha afegit: "He de veure ara com reacciono davant la competició, perquè porto quatre mesos sense competir".

La nedadora ha explicat que va provar sort a Niça (França), on va estar-s'hi entrenant després dels Jocs Olímpics de Londres. "No estava còmoda vivint sola a un país estranger, lluny de la meva família i dels meus amics i vaig preferir estar a casa, que és on millor estic", ha comentat.

Belmonte tindrà fitxa federativa amb el club murcià, tot i que seguirà entrenat a les instal·lacions del seu anterior club, el Club Natació Sabadell.

stats