NATACIÓ

Mireia Belmonte confirma el seu fitxatge pel club UCAM Fuensanta de Múrcia

La nedadora de Badalona seguirà entrenant-se al Club Natació Sabadell

La nedadora badalonina Mireia Belmonte ha confirmat al seu compte de Twitter que ha signat pel club UCAM Club Natació Fuensanta de Múrcia. Belmonte ha dit: "Ja sóc de la UCAM".

Belmonte ha fet oficial el seu fitxatge durant una roda de premsa a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid. La catalana ha reconegut que no ho ha passat molt bé. "No entenia res, estava bastant preocupada. Jo tenia moltes ganes d'anar al Mundial de Barcelona i de fer-ho bé, però ningú em donava una solució. Sort que el senyor Mendoza [el rector de la UCAM] amb la seva proposta m'ha fet més fàcil el camí", ha dit Belmonte, que sobre la possibilitat de competir als Mundials de natació de Barcelona, ha afegit: "He de veure ara com reacciono davant la competició, perquè porto quatre mesos sense competir".

La nedadora ha explicat que va provar sort a Niça (França), on va estar-s'hi entrenant després dels Jocs Olímpics de Londres. "No estava còmoda vivint sola a un país estranger, lluny de la meva família i dels meus amics i vaig preferir estar a casa, que és on millor estic", ha comentat.

Belmonte tindrà fitxa federativa amb el club murcià, tot i que seguirà entrenat a les instal·lacions del seu anterior club, el Club Natació Sabadell.