Esports 25/10/2015

La Santboiana cau contra el VRAC i encadena tres derrotes seguides (26-32)

M.m.

BarcelonaLa UE Santboiana no ha pogut superar el Quesos Entrepinares i ha encaixat la tercera derrota consecutiva de la temporada a la Divisió d'Honor de rugbi (26-32), la segona al seu estadi.

Ha estat un partit igualadíssim, tens, amb un marcador ajustat i una diferència que no ha anat més enllà dels 6 punts a favor de cap equip. Els de Sant Boi duien la iniciativa al primer temps però els de Valladolid han agafat avantatge amb una marca al límit del descans (14-15). A la segona, la defensa del Quesos ha estat especialment forta i ha impedit la remuntada malgrat que els locals han jugat força minuts a la zona de 22.

Josh ha estat el gran protagonista dels de Sant Boi, anotant dos assajos i les transformacions a pals. Malgrat això, els seus 26 punts han estat insuficients per aconseguir el triomf. El premi de consolació per als locals ha estat el punt de bonificació defensiva.