Tenis
Esports 11/04/2012

Arantxa demana perdó a Medina per qualificar-la de "jugadora problemàtica"

La capitana ha fet públic aquest dimecres a Barcelona l'equip que s'enfrontarà a Eslovàquia, el 21 i 22 d'abril en el CT Puente Romano de Marbella (Màlaga)

Efe
2 min
Arantxa Sánchez Vicario

BarcelonaArantxa Sánchez Vicario, capitana de l'equip espanyol de Copa Federació, ha demanat públicament "perdó" a la valenciana Anabel Medina per justificar la seva exclusió de la convocatòria contra Eslovàquia en el seu caràcter difícil, assegurant que es tracta d'una "jugadora problemàtica" que no genera bon ambient en la concentració.

"No era en cap cas la meva intenció menysprear Anabel Medina, a qui respecto com a jugadora i pel seu compromís amb la selecció nacional. Li demano perdó si no he sabut expressar-me de forma correcta", ha manifestat a través d'un comunicat.

Sánchez Vicario ha fet públic aquest dimecres a Barcelona l'equip que s'enfrontarà a Eslovàquia, el 21 i 22 d'abril en el CT Puente Romano de Marbella (Màlaga), per la permanència en el Grup Mundial de la Copa Federació.

En aquest no figura la murciana María José Martínez, per lesió, ni tampoc Anabel Medina –l'espanyola més ben classificada en el rànquing de la WTA (28)– ni la canària Carla Suárez, de les quals ha apuntat que es troben baixes de forma, "com demostren els seus resultats d'aquest any".

De Medina, a més, ha adduït que es tracta d'una jugadora conflictiva que no fa equip, i de Suárez ha dit que s'havia autodescartat per enfrontar-se a les eslovaques després de no oferir la seva millor versió a l'eliminatòria contra Rússia.

Després d'una reunió amb membres de la Federació Espanyola, Arantxa ha hagut de fer marxa enrere i rectificar les seves paraules: "He decidit no comptar amb Anabel Medina i Carla Suárez per a l'eliminatòria contra Eslovàquia per qüestions estrictament tècniques, i aquest és el motiu pel qual no figuren en la convocatòria".

L'alacantina Silvia Soler, la valenciana Arantxa Parra, la mallorquina Núria Llagostera i la gallega Lourdes Domínguez integraran l'equip espanyol en aquesta eliminatòria.

stats