Tenis
Esports 24/04/2013

David Ferrer queda eliminat del Godó a mans del rus Tursunov (5-7, 6-3, 1-6)

El xabià ha caigut en el seu debut al torneig contra el número 66 del món, en un enfrontament on gairebé sempre ha anat a remolc

M. Molina
1 min

BarcelonaHa saltat la sorpresa a l'Open Banc Sabadell de tenis. David Ferrer, primer cap de llista del torneig, ha caigut eliminat en el seu debut a mans del rus Dimitry Tursunov per tres sets (5-7, 6-3, 1-6).

El tenista de Xàbia gairebé sempre ha anat a remolc del partit i s'ha vist sorprès per un jugador que venia de la ronda prèvia.

El primer set ha estat igualat, però ha caigut a mans de Tursunov, que també s'ha situat amb 0-2 d'avantatge al segon set. Tanmateix, cinc jocs consecutius de Ferrer li han servit per capgirar el marcador i acabar-se imposant en aquesta segona mànega per 6-2.

Semblava que el número 4 del món havia aturat la sagnia de punts i encarava amb optimisme l'últim dels sets, però no ha estat així. Ferrer s'ha vist novament superat pel jugador rus, que ha estat millor en totes les facetes del joc. Amb 0-2 en contra, Ferrer ha pogut trencar-li el servei i acostar-se al marcador, encara que Tursunov li ha tornat a trencar el servei i ha avançat amb força cap a la victòria en el partit.

Ferrer queda eliminat i no podrà reeditar la final de l'any passat -va jugar contra Nadal-. D'altra banda, Tursunov passa ronda i jugarà els vuitens de final contra el brasiler Thomaz Bellucci.

stats