Tenis
Esports 10/11/2012

Marcel Granollers i Marc López es classifiquen per a les semis de dobles a la Copa Màsters

La parella barcelonina són el primer duo espanyol que disputa la Copa Màsters des que es classifiquessin Sergio Casal i Emilio Sánchez Vicario en 1994

Efe
1 min
Marcel Granollers i Marc López celebren el passi a semifinals de la Copa Màsters de Londres

LondresLa parella barcelonina que formen Marcel Granollers i Marc López s'ha classificat aquest dissabte per a les semifinals de dobles de la Copa Màsters que es disputa a Londres, després de vèncer al paquistaní Aisan Qureshi i l'holandès Jean-Julien Rojer per 6-4 i 6-2 en una hora i deu minuts.

La derrota dels germans Bryan contra la parella Paes-Stepanek, guanyadors del Grup A, ha afavorit les aspiracions dels catalans, que en semifinals hauran d'enfrontar-se a la parella Jonathan Marray i Frederik Nielsen, primers classificats del Grup B.

"Ser a semifinals és una gran fita. Per nosaltres ser al Màsters de Londres ja era un premi a tota la temporada. A sobre, haver-nos classificat ens fa estar molt contents", ha manifestat Granollers.

Granollers i López són la primera parella espanyola que disputa la Copa Màsters des que es classifiquessin Sergio Casal i Emilio Sánchez Vicario en 1994.

stats