TENIS
Esports 15/03/2013

Rafa Nadal passa per sobre de Federer i jugarà les semifinals a Indian Wells

El suís, amb problemes a l'esquena, ha perdut davant Nadal per 6-4 i 6-2

Efe
1 min
Nadal i Federer, a Indian Wells

BarcelonaL'últim capítol de la rivalitat entre Rafa Nadal i Roger Federer, aquesta vegada amb un buscant el seu millor estat de forma i l'altre, afectat de dolors d'esquena, va acabar amb una nova victòria del balear en una jornada d'abandonaments entre les dones. El mallorquí s'enfrontarà dissabte a semifinals al txec Tomas Berdych, a qui ha superat en els últims 11 xocs.

"He trobat a faltar moments com aquest. Jugar contra Roger és especial sempre. El primer set va ser increïble. El segon set va ser més estrany. Ell no va lluitar com sol fer-ho", va afirmar Nadal després d'arribar a les semifinals del primer Masters 1000 de la temporada, derrotant el suís per 6-4 i 6-2.

La rivalitat entre Nadal i Federer ha ofert fins ara un total de 29 enfrontaments, amb un balanç de 19 victòries per al mallorquí. Precisament l'última vegada que s'havien enfrontat va ser al desert californià fa un any, quan el suís es va endur la victòria en semifinals per 6-3 i 6-4. El suís, per la seva banda, va explicar a la premsa que es va veure afectat pels dolors d'esquena que ha patit durant els últims dies, però no ho va voler fre servir com a excusa per al seu rendiment.

Per la seva banda, Berdych va obtenir el bitllet a semifinals en doblegar sense problemes el sud-africà Kevin Anderson per un doble 6-4.

Individual masculí. Quarts de final:

Tomas Berdych (CZE, 6) a Kevin Anderson (RSA) per 6-4 i 6-4

Rafael Nadal (5) a Roger Federer (SUI, 2) per 6-4 i 6-2

Individual femení. Quarts de final:

Angelique Kerber (GER, 4) a Samantha Stosur (AUS, 7). Abandonament per lesió

Caroline Wozniacki (DEN, 8) a Victoria Azarenka (BLR, 1). Abandonament per lesió

stats