Futbol
Esports Messi 17/07/2023

Bany de masses i bogeria a Miami per rebre Messi i Busquets

L'astre argentí i el migcampista català han sigut presentats amb tots els honors pel conjunt presidit per David Beckham

2 min
Leo Messi, presentat amb l'Inter Miami

BarcelonaLeo Messi i Sergio Busquets, llegendes del Barça, han desfermat aquesta matinada la bogeria a Miami. Ni les fortes pluges torrencials que han amenaçat per moments la presentació dels dos astres a l'estadi de l'Inter de Miami han pogut frenar un acte on l'afició s'hi ha bolcat en massa. El soccer viurà una autèntica revolució amb l'aterratge de l'argentí i el migcampista de Badia del Vallès, que podrien estrenar-se amb el seu nou club aquest divendres 21 contra el Cruz Azul mexicà, amb motiu de la Leagues Cup.

Actuacions musicals, parlaments i, fins i tot, un aficionat que ha acudit amb una cabra a l'estadi -l'apel·latiu de Messi és goat, cabrà en anglès i que respon a les inicials de greatest of all time: el millor de tots els temps- han amenitzat una festa encapçalada pel president del club, l'exfubolista David Beckham. Tot, en el petit DRV PNK Stadium, on s'han instal·lat grades supletòries per aquesta presentació. L'objectiu de l'Inter Miami és construir un estadi més gran.

Davant prop de 18.000 aficionats, Beckham ha agafat el micròfon, dues hores més tard del previst per culpa dels forts aiguats, per expressar la seva felicitat per "presentar un dels millors jugadors del món" que ara vestirà els colors de l'Inter Miami. “Estic molt emocionat, molt feliç d'estar aquí, estic il·lusionat. Vull donar les gràcies a tots els directius, és espectacular. Des que he arribat que tinc ganes d'entrenar, competir, de voler guanyar i ajudar al club a fer que continuï creixent”, han sigut ser les primeres paraules de Messi.

A hores d'ara, l'Inter Miami és el cuer de la Major League Soccer. “No tinc cap dubte que jo i els meus companys ho donarem tot per competir i començar a guanyar. Estic molt feliç d'haver triat aquest projecte i d'estar aquí amb la meva família. No tinc cap dubte que, aquí, passaran coses molt boniques. Gràcies a tots per aquest dia”, ha afegit el vigent campió del món amb la selecció argentina.

De fet, haver escollit esgotar a la carrera a Miami s'explica també com una decisió familiar per part de l'argentí. Era un destí que l'atreia tant a ell com a la seva dona, Antonella Rocuzzo, per anar-hi a viure. I ho faran acompanyats de Sergio Busquets i la seva família. El migcampista, aterrat no fa gaire a Florida, també ha sigut presentat. "És un plaer ser jugador de l'Inter Miami. Vull donar gràcies a tots els que han fet possible això. Gràcies a tots els que sou aquí. Ens veiem aviat”, ha celebrat el de Badia del Vallès, que durà el dorsal 5.

Tant Messi com Busquets ja vesteixen de rosa, el color de la ciutat, del corall del mar Carib, el rosa de l’Art Deco del Miami dels anys 30. La seva aventura als Estats Units tot just comença i la ciutat, així com els patrocinadors i molts negocis, s'han bolcat en la seva arribada. Jordi Alba serà el següent? Així ho va deixar entreveure Jorge Mas, el propietari de l'Inter Miami. "Estem recreant una època del Barça", va afegir.

Sergio Busquets, presentant amb l'Inter Miami
stats