Barça

Matías Messi es disculpa: "Catalunya és la nostra segona casa"

El germà del futbolista va titllar els catalans de "traïdors" i va dir que només tornarien a Barcelona després de "fer fora" Laporta

ARA
2 min
Condemnen un germà de Messi per tinença il·legal d'armes

BarcelonaMatías Messi, germà gran de l'astre argentí, s'ha vist abocat a demanar disculpes després d'encendre la polèmica amb unes declaracions molt dures contra el Barça i Catalunya. "Catalunya és la nostra segona casa", ha arribat a matisar en una publicació al seu compte d'Instagram. En l'origen de tot plegat hi ha les seves paraules en un canal de Twitch del seu fill Tommy, en què assegurava que no tornarien a Barcelona i que, si ho feien, seria després d'una "bona neteja" que inclogués "fer fora" Joan Laporta, a qui titllava de "desagraït". "Els catalans són uns traïdors. La meva mare li va dir al Lionel una vegada: «T'ho pagaran com a Ronaldinho»", va afegir.

Matías Messi ha rectificat hores després a Instagram: "Vull reivindicar-me pel que vaig dir a les xarxes socials. Només estava amb el meu fill i els amics fent un acudit. ¿Com he de pensar això d'un club tan gran com el Barça i la seva història, que ens ha donat tant a la meva família i al Leo?", es justifica. També qualifica Catalunya de la seva "segona casa" i demana "disculpes a tothom, especialment als barcelonistes". 

En les controvertides declaracions, Matías Messi criticava que el Barça i els seus seguidors no havien tingut prou en compte el que havia significat el seu germà pel club ni havien lluitat prou perquè es quedés. "La gent no va ajudar, hauria d'haver sortit a fer una marxa o alguna cosa, dient «que se'n vagi Laporta i que es quedi Messi»", va dir, assegurant que "ningú coneixia" el Barça abans de Messi. "Només [es coneixia] el Madrid, i que t'ho paguin així no està bé", va afegir.

Prèviament a les disculpes, des del gabinet de comunicació de Leo Messi van aclarir que la posició que havia fet Matías a Twitch era "una opinió individual i personal" d'ell mateix i que no necessàriament coincidia amb la del futbolista del PSG o la d'altres "familiars, amics o gent propera". El nom de Matías Messi ja ha omplert titulars en altres ocasions, però sovint per altres motius. El 2018, per exemple, va ser condemnat a l'Argentina a dos anys i mig de presó per tinença il·lícita d'armes. La sentència el va eximir de la reclusió i, a canvi, se li va imposar treballar vuit hores mensuals a l'escola de futbol Los Leones, al seu Rosario natal.

stats