Masters 1000 de Bercy
Esports31/10/2014

Milos Raonic acaba amb Roger Federer i segueix optant al Masters de Londres

El suís es complica les seves opcions d'acabar l'any com a número 1 del món

ParísEl canadenc Milos Raonic ha donat aquest divendres la campanada al Masters 1000 de Bercy en derrotar per primera vegada en set partits el suís Roger Federer a quarts de final, el que allunya el suís del número 1 del món al final de la temporada i manté al jugador d'origen serbi amb les seves opcions de classificar-se per al Masters de Londres.

Raonic, que ha tingut un demolidor servei amb el qual ha aconseguit 21 directes, ha torturat el número 2 del món, i ha acabat imposant-se per 7-6 (5) i 7-5 en una hora i 33 minuts, la qual cosa obliga David Ferrer a guanyar en l'últim partit de la jornada en japonès Kei Nishikori, si vol acudir a la capital britànica, on no falla des de 2010.

Cargando
No hay anuncios

La victòria era l'únic resultat que servia al canadenc per mantenir la pugna amb Ferrer per acudir al torneig que a final de temporada reuneix els vuit millors de l'any. I havia de aconseguir-la contra un rival al qual mai havia derrotat en sis partits anteriors.