HOQUEI PATINS
Esports 24/09/2013

El Monbus Igualada retrà homenatge a David Cáceres aquest diumenge

L'acte començarà a les 10.30 h amb un partit d'excompanys i amics de Cáceres, que va penjar els patins la temporada passada, i a les 12.30 h es disputarà un amistós entre l'Igualada i el Barça

Jordi Graell
1 min

BarcelonaAquest diumenge tindrà lloc al pavelló de les Comes d'Igualada un homenatge a l'exjugador d'hoquei patins David Cáceres. Cáceres, de 39 anys, va decidir penjar els patins a finals de la temporada passada després de catorze temporades defensant la samarreta del Monbus Igualada (en dues etapes). Els actes començaran a partir de les 10 del matí amb l'arribada d'excompanys i amics, que a partir de les 10.30 h disputaran un partit amistós. A partir de les 11.45 h començaran els actes d'homenatge damunt la pista i poc després, a les 12.30 h, s'iniciarà el partit amistós entre les actuals plantilles de l'Igualada i el Barça, on Cáceres disputarà els darrers minuts com a jugador igualadí.

David Cáceres va iniciar-se en el món de l'hoquei patins a l'equip del Santa Isabel, i després va passar als equips base del Barça (on va guanyar una Copa del Rei amb el primer equip), una temporada al Vic, tretze a l'Igualada, dues al Noia, dues al Monjos i la darrera novament amb l'Igualada. A banda de la Copa conquerida amb el Barça, al llarg de la seva carrera esportiva Cáceres va guanyar amb l'Igualada tres Copes d'Europa, 3 Copes Continentals i 1 OK Lliga. A més, va ser internacional amb Espanya, amb qui va guanyar 1 Europeu, i amb Catalunya, amb qui va guanyar el Mundial B de Macau el 2004.

stats