HOQUEI PATINS
Esports 08/03/2015

El Monbus Igualada surt escaldat de Cerceda (5-1)

Els homes de Cesc Monclús no han tingut cap opció a Galícia i podrien sortir de les places europees si l'Enrile PAS Alcoi és capaç de puntuar contra el Barça

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Monbus Igualada ha perdut de manera contundent per 5-1 a la pista del Hockey Global Cerceda i d'aquesta manera els homes de Cesc Monclús podrien acabar la 23a jornada de l'OK Lliga fora de les posicions europees si l'Enrile PAS Alcoi és capaç de puntuar contra el Barça el proper dimecres. Els gallccs ja han deixat encarrilat el partit al descans amb dos gols de Martín Payero i Gonzalo Pérez, que ha desviat un xut exterior de 'Peli' Fernández aprofitant una superioritat numèrica per blava a Jassel Oller.

A l'inici del segon temps el Cerceda ha anotat dos gols més de la mà de Jacobo Mantiñán i de nou Gonzalo Pérez, i tot i que els igualadins han disposat de dos penals per reduir les diferències, tant Dani López com Sergi Pla no han estat capaços de batre Willy Domínguez. Novament Payero ha aprofitat la desena falta visitant per anotar el 5-0 de falta directa i finalment Ton Baliu ha maquillat el marcador amb una pena màxima. Ja a les acaballes, Joan Grasas ha errat un penal pels locals. La jornada, a banda de l'Alcoi-Barça de dimecres, es completarà dimarts amb l'ICG Software Lleida- Reus Deportiu, el Tordera- Liceo i el derbi osonenc entre Manlleu i Vic.

stats