HOQUEI PATINS
Esports 05/01/2014

El Monbus Igualada es passeja a Vilanova i encara aspira a entrar a la Copa del Rei (4-9)

Tot i que els vilanovins han estat capaços d’aixecar un 0-2 en contra, s’han desfet a la segona part enfront un Igualada que de la mà de Sergi Pla, autor de quatre gols

Jordi Graell

BarcelonaEl Monbus Igualada ha golejat a la pista del Vilanova per 4-9 i encara manté opcions d’accedir a la Copa del Rei d’hoquei patins, ja que amb aquesta victòria els homes de Cesc Monclús es situen a cinc punts de la setena plaça que ocupa ara mateix el Noia Freixenet a tres jornades del final de la primera volta. Tot i aixi, a la primera part els vilanovins han plantant cara i han estat capaços de remuntar les dianes inicials de Ton Baliu i Oriol Vives gràcies als gols de Jordi Aragonès, Pol Pàmies de falta directa (per blava a Baliu) i el retornat Òscar Martínez.

Ha estat un miratge, però. Abans del descans, l’Igualada ha tornat a girar la truita amb dos gols de Sergi Pla i de Jassel Oller de falta directa per blava a Pàmies. A la segona part el domini igualadí ha estat encara més clar i el desencert dels dos porters, sobretot del local, ha propiciat que es veiessin encara més gols. Pàmies tornava a donar esperança als de Josep Lluís Delriu amb el 4-5, però els igualadins han respost amb contundència i han anotat quatre gols més amb els mateixos protagonistes: Vives, Baliu i Pla, que ha acabat completant un pòquer. Fins i tot els visitants haurien pogut col·locar dos dígits al seu electrònic, però Oller ha desaprofitat una falta directa corresponent a la desena falta del Vilanova. Aquesta jornada 12 del’OK Lliga es completarà el proper dimarts amb el Muralla Òptica Blanes- Vilafranca Capital del Vi.