MOTO2
Esports 14/06/2013

Pol Espargaró comença el GP de casa dominant la primera tanda de lliures

El líder de la categoria de Moto2, Scott Redding, ha signat un discret vuitè millor temps. Tito Rabat ha aconseguit el sisè registre

N.g.
1 min

BarcelonaPol Espargaró ha aconseguit el millor temps en la primera tanda d'entrenaments lliures del GP de Catalunya que es disputa aquest cap de setmana a Montmeló. El de Granollers, que està signant un inici discret de temporada degut als problemes amb els pneumàtics, ha començat la cursa de casa llançant un avís als seus rivals.

El segon millor temps ha estat per a Thomas Luthi, i el tercer, per a Alex de Angelis. El company de Pol Espargaró a l'equip de Sito Pons, Tito Rabat, ha acabat sisè, mentre que el tercer pilot de l'equip, Axel Pons, no ha passat de la 22a posició.

El rubinenc Jordi Torres ha tancat la primera sessió d'entrenaments en la novena posició i el manresà Toni Elías ha acabat 15è. Nico Terol ha estat 21è i Ricky Cardús, 24è.

Els pilots de Moto2 tornaran a la pista catalana a les 15.05 hores d'aquest divendres per disputar la segona sessió d'entrenaments lliures.

stats