MOTO3
Esports 13/06/2014

Niklas Ajo, el millor de la categoria petita en la primera jornada d'entrenaments a Montmeló

El pilot finlandès marca el millor temps del dia i supera Jack Miller i Isaac Viñales, que ha acabat el dia amb el tercer millor crono

Nuria García
1 min

MontmelóNiklas Ajo ha aconseguit ser el pilot més ràpid de la categoria petita en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. El pilot finlandès ha aconseguit el millor temps del dia (1:51.930) en la segona jornada d'entrenaments lliures i ha superat Jack Miller i Isaac Viñales, que han acabat amb el segon i tercer millors registres.

El de Roses, que en la primera sessió havia estat segon, ha millorat el seu temps (ha acabat el dia amb un crono d'1:51.944), però no ha estat suficient per superar Miller. Per la seva banda, Àlex Márquex ha tancat la segona sessió de lliures amb el sisè temps (1:52.336), el millor pilot d'Honda de la categoria. El seu company a l'equip Estrella Galicia 0,0, Álex Márquez, ha estat vuitè, ja que a la segona sessió d'entrenaments no ha rebaixat el temps que havia aconseguit en la primera.

stats