MOTOCICLISME
Esports 15/07/2011

L’esperit autèntic de la resistència de les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya

La 17a edició de les 24 Hores Frigo de Motociclisme del Circuit de Catalunya es disputa aquest cap de setmana, amb 45 equips inscrits

Redacció
1 min
Imatge de la presentació de les 24 hores. CIRCUITCAT.COM

BarcelonaLa 17a edició de les 24 Hores Frigo de Motociclisme del Circuit de Catalunya es disputa aquest cap de setmana. Enguany i per primer cop, la cursa de resistència motociclista per excel·lència al país, única en tot l'Estat, està oficialment inscrita al calendari FIM, a l'apartat de resistència. Aquest fet ha permès una major difusió de la cursa a nivell internacional, reflectint-se en la llista d'inscrits: del total de 45 equips, 16 són francesos i 2 són alemanys.

Aquest divendres a la tarda i a la nit es faran les tandes d'entrenaments i la cursa començarà dissabte a les 15 hores. Sobre el traçat FIM de 4.727 metres i en el sentit de les busques del rellotge, la sortida serà en forma d'espiga, estil "Le Mans".

Dissabte, les Portes 1, 3 i 7 obriran a les 10h del matí i no tancaran fins a les 17h del diumenge (únicament es tancarà la Porta 7 de 23h a 9h). L'entrada per a les 24 Hores Frigo de Motociclisme és gratuïta.

MotoClassic Sèries

A més dissabte, de 9 a 12 hores, tindran lloc les Moto Classic Sèries, una prova de regularitat per a motos clàssiques fins el 1986. 70 equips s'han inscrit a les MotoClassic Sèries, la prova de resistència per a motocicletes clàssiques que precedirà la sortida de les 24 Hores Frigo, aquest dissabte 16 de juliol, en el Circuit de Catalunya. Sis guanyadors de les mítiques 24 Hores de Montjuïc –Cañellas, Grau, Busquets, Tejedo, Mallol i Coronilla– han confirmat la seva presència en el Circuit de Catalunya, al manillar de motocicletes quasi úniques.

stats