MOTOGP
Esports 30/04/2013

Aleix i Pol Espargaró han presentat el seu himne 'Racing for a Dream'

Els dos pilots han presentat a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona el videoclip del seu himne, obra del grup Rock Romeos

Efe
2 min

BarcelonaEl pilot de MotoGP Aleix Espargaró i el seu germà Pol, pilot de Moto2, han presentat aquest dimarts a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona el videoclip de la cançó 'Racing for a Dream', del grup Rock Romeos.

Els dos pilots han col·laborat en la gravació del videoclip, que es va enregistrar al Circuit de Catalunya l'11 d'abril. Abans de marxar a la cursa d'Austin (Texas) fa unes setmanes, Pol i Aleix van gravar clips amb diverses acrobàcies sobre dues rodes i cremades de roda que van ser incloses en el videoclip. En ell, hi té també un paper destacat un grup important de membres del seu club de fans, els 'Espargarins', que presideix des de fa deu anys el mític Miquel Palau.

El grup Rock Romeos, autor de la cançó, està format per Carlos, Ringo, Adalil, Jordi Cubino i Marc Martín, que ha reconegut: "La nostra relació d'amistat ha servit perquè el rodatge, dirigit per Joan Gil, hagi estat un èxit i ells se'l van prendre molt seriosament".

Pol Espargaró ha indicat sobre la seva participació en el vídeo: "És com una bogeria i, la veritat, no m'hi he vist especialment bé, però si en un futur això de les motos no va bé em dedicaré al rock".

Sobre la seva lesió després de patir una caiguda a Austin, el petit dels Espargaró ha comentat: "Per sort la lesió que em vaig fer al peu en no va ser tan greu com semblava. No va ser normal que em saltés la bota, però va ser en el moment que estava ja caient-me i, afortunadament, no em va passar res. Unes quantes esgarrinxades i res més". "Crec que amb les dues curses que portem i amb un zero en una, que estiguem només a sis punts del líder –el britànic Scott Redding– és per estar content. Ja veurem què passa a Jerez", ha assenyalat Pol Espargaró.

Per la seva banda, Aleix Espargaró ha dit que afronta la cursa de Jerez amb moltes ganes. "Vull tornar al més aviat possible a la moto. Tinc moltes ganes de tornar a córrer a Europa i més a Jerez".

stats