MOTOGP

Dani Pedrosa es fractura la clavícula dreta en caure a Motegi

El pilot de Castellar del Vallès ha caigut durant els entrenaments lliures del Gran Premi del Japó i aquest divendres vola cap a Barcelona per ser operat

Mala sort per a Dani Pedrosa, que s'ha tornat a lesionar de gravetat. El pilot de Castellar del Vallès ha caigut durant la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de MotoGP i, segons les primeres informacions, s'ha fracturat la clavícula dreta. Pedrosa ha caigut en la frenada del revolt 11 del traçat japonès: ha sortit volant i ha caigut malament a alta velocitat. I malgrat que s'ha aixecat sense complicacions, només caure s'ha tocat l'espatlla i ràpidament ha anat en escúter cap al centre mèdic del circuit.

En una caiguda al circuit de Le Mans, l'any 2011, també es va fracturar aquesta clavícula. Es dóna la casualitat que el 2010, també a Motegi, va caure a causa d'una avaria mecànica de la moto i es va fracturar la clavícula esquerra. Aquell any la lesió el va deixar sense opcions per disputar-li el títol a Jorge Lorenzo.

[Si passes el cursor per sobre de la imatge de Dani Pedrosa podràs veure els punts on el pilot ha patit una lesió, amb la informació detallada de quan se la va fer]

Pedrosa, doncs, es perdrà el Gran Premi del Japó d'aquest cap de setmana, ja que, segons ha informat el seu equip, el pilot torna aquesta nit cap a Barcelona per ser operat. Al Japó el substituirà Hiroshi Aoyama.

Per tant, Pedrosa també és dubte per a les properes dues curses (Austràlia i Malàisia) que es disputen sense descans i de manera consecutiva les pròximes setmanes.