FÓRMULA 1
Esports 30/10/2011

Vettel venç a l'Índia, per davant de Button i Alonso

El pilot alemany de Red Bull aconsegueix l'onzena victòria de la temporada al primer gran premi de l'Índia de la història. Alguersuari, vuitè, torna a puntuar

Efe
1 min
Sebastian Vettel, celebrant el triomf al podi. MANAN VATSYAYANA / AFP PHOTO

NoidaL'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha aconseguit l'onzena victòria de la temporada al Gran Premi de l'Índia, i l'han acompanyat al podi el britànic Jenson Button (McLaren) i l'asturià Fernando Alonso (Ferrari).

El ja campió del món ha tornat a donar una nova mostra de la seva total hegemonia i, després d'aconseguir la pole, aquest diumenge no ha donat cap opció als seus rivals i ha guanyat també en el traçat indi, on ha arribat a meta seguit de Button (McLaren), que aspira al subcampionat.

Fernando Alonso ha aconseguit superar l'altre Red Bull, el de l'australià Mark Webber, gràcies a una bona estratègia d'equip als canvis de pneumàtics.

Jaume Alguersuari, vuitè, ha tornat a puntuar després d'aconseguir un setè lloc a l'anterior GP de Corea i ha afermat la seva posició a l'equip Toro Rosso per davant del seu company, el suís Sebastien Buemi, que ha trencat el motor a la volta 26.

stats