MOTOR
Esports 17/07/2013

Lorenzo correrà a Laguna Seca

El pilot mallorquí avança el seu retorn als circuits després de la caiguda que va patir fa cinc dies a Alemanya

Efe
1 min
Jorge Lorenzo prepara la maleta per marxar cap al circuit de Laguna Seca

BarcelonaEl pilot balear Jorge Lorenzo, que fa quatre dies va haver de tornar a operar-se de la clavícula esquerra i tenia previst reaparèixer al Gran Premi d'Indianapolis de MotoGP, ha confirmat que correrà aquest cap de setmana al Gran Premi dels Estats Units al circuit de Laguna Seca.

"Finalment, hem decidit anar a Laguna Seca. Després de l'última revisió mèdica i després de parlar amb el doctor Rodríguez, ho intentarem", ha assegurat Lorenzo en un comunicat de Yamaha.

El mallorquí explica així el seu canvi de plans: "Al principi vaig pensar seriosament que hauria estat convenient més temps per a la recuperació i tornar a Indianapolis, però en els dos últims dies m'he trobat molt millor, així que vull ser-hi (a Laguna Seca), tot i que intentaré no assumir gaires riscos".

Lorenzo va patir el dia 12 una forta caiguda en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya, a la pista de Sachsenring. Se li va doblegar la placa de titani que dues setmanes abans li havien implantat a la clavícula esquerra com a conseqüència d'un altre accident en l'anterior gran premi, el d'Holanda.

stats