MotoGP
Esports 18/05/2013

Marc Márquez aconsegueix la segona 'pole' de la temporada a Le Mans

El pilot de Cervera ha estat el més ràpid, amb només 3 centèsimes d'avantatge respecte Jorge Lorenzo. Dani Pedrosa, que ha caigut, sortirà des de la sisena posició

Ara
1 min

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit el millor temps als entrenaments oficials de MotoGP de Le Mans. El pilot de Cervera s'ha adjudicat la segona 'pole' de la temporada per davant de Jorge Lorenzo, mentre que el tercer millor registre ha estat per l'italià Andrea Dovizioso. Dani Pedrosa, que ha caigut a la darrera sessió, tan sols ha pogut ser sisè, mentre que Valentino Rossi partirà a la cursa des de la vuitena plaça.

Després d'adjudicar-se el millor temps al traçat nord-americà d'Austin, Marc Márquez (Honda) ha tornat a ser el més ràpid a la qualificació. El català, però, tan sols ha pogut superar Jorge Lorenzo (Yamaha) per tres centèsimes. Els dos han estat els més ràpids en els entrenaments oficials.

La primera fila de la graella la completarà Andrea Dovizioso (Ducati), que encapçala el grup de quatre pilots perseguidors que han acabat a quatre dècimes del 'poleman'. Dins aquest grup hi ha Dani Pedrosa (Honda), un altre dels favorits a la victòria aquest cap de setmana, que ha caigut en els primers minuts de la sessió i no ha pogut lluitar per les posicions capdavanteres. D'altra banda, Valentino Rossi (Yamaha) continua amb el procés d'adaptació i aquest dissabte tan sols ha pogut ser vuitè, a vuit dècimes.

Pel què fa a les CRT, un cop més Aleix Espargaró (ART) ha estat el més ràpid i, després de classificar-se per a l'última tanda d'entrenaments, ha finalitzat onzè, per davant del seu company d'equip Randi de Puniet. Hèctor Barberà (FTR) sortirà des de la quinzena posició.

stats