Publicitat
Publicitat

MOTO2

Marc Márquez: "Quan es tenen problemes s'ha de saber mantenir la tranquil·litat"

El de Cervera diu que ha tingut diversos problemes durant la segona sessió de lliures, però que ell i l'equip han tret conclusions positives de cara a aquest dissabte i a la cursa

Marc Márquez ha tingut diversos problemes durant els entrenaments lliures d'aquest divendres, sobretot en la segona sessió. "M'ha costat una miqueta, més a la tarda, perquè al matí m'he trobat bé. L'important és que hem obtingut conclusions positives i tenim idees clares d'on hem de millorar de cara a dissabte, perquè aquesta tarda hem treballat en una línia que hem vist que ha anat pitjor, així que caldrà tornar cap enrere i provar alguna cosa diferent", ha dit el pilot de Cervera.

Tot i això, Márquez està tranquil. "A veure si les idees que tenim són les bones i aquest dissabte aconseguim estar més a prop dels primers. Quan es tenen problemes s'ha de saber mantenir la tranquil·litat, tornar a sortir i tornar-ho a provar", ha comentat, i ha afegit: "Crec que els entrenaments lliures són per a això i a partir d'aquí veurem si aquest dissabte podem seguir preparant la cursa, que és el més important".

El pilot català ha explicat quines eren les seves sensacions sobre la moto: "He tingut diferents problemes, primer en el tren davanter, després al cul, i és que en general no m'acabava de trobar còmode sobre la moto. No crec que dissabte això sigui un problema, ja que hem tret conclusions positives durant els lliures".

Tot i les molèsties que arrossega al dit de la mà dreta, Marc Márquez assegura que la mà no li fa mal quan està sobre la moto: "La mà només em molesta quan baixo de la moto, quan piloto no noto res".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT