Publicitat
Publicitat

DAKAR

Marc Coma guanya la segona etapa del Dakar i es col·loca líder de la general

El pilot de KTM s'ha adjudicat el triomf per davant de Cyril Despres, Joan Barreda i Francisco 'Chaleco' López i ara és líder de la general, a 2:30 de Chaleco, segon

El pilot català de KTM Marc Coma ha aconseguit la victòria en la segona etapa del Dakar. El català s'ha imposat a la resta de rivals i ha aconseguit col·locar-se líder de la general.

En l'etapa d'aquest dilluns, entre Santa Rosa de la Pampa i San Rafael, Coma ha aconseguit treure 1:18 a Cyril Despres, el segon classificat del dia. Tercer ha estat Joan Barreda i quart, Francisco Chaleco López. Pel darrere han acabat Pedrero (10è) i Viladoms (11è).

Amb el triomf, Coma se situa líder de la general, amb 2:30 d'avantatge respecte a Chaleco López i 2:52 sobre Cyril Despres. Pel que fa a la resta de catalans, Joan Barreda és cinquè; Joan Pedrero novè; Jordi Viladoms desè i Gerard Farrés catorzè.

De la seva banda, Laia Sanz ha acabat l'etapa en la 53a posició, a 46:30 de Coma, i ara ocupa la 54a posició a la general, a 56:39 del líder.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT