Moto3
Esports 03/06/2012

Maverick Viñales: "Portàvem moltes curses intentant demostrar que estem a un bon nivell"

El pilot de Roses, guanyador a Moto3, ha explicat que ha estat "una cursa difícil per haver d'anar al davant, tot sol" i que "la posta a punt de la moto era ideal"

M. Molina
1 min

MontmelóMaverick Viñales, guanyador de la cursa de Moto3 del Gran Premi de Catalunya, s'ha mostrat orgullós després de creuar la línia de meta, perquè el triomf ha recompensat el "bon nivell" de l'equip.

"Ha estat una cursa difícil perquè he anat a davant, sol, i costava concentrar-me. Al principi he tirat molt fort i a partir del segon d'avantatge ja m'he escapat. Evidentment, estic molt content. Portem moltes curses intentant demostrar que estem a un bon nivell, i ho hem fet a casa", ha dit el pilot de Roses.

Viñales ha explicat que "la posta a punt ha estat la ideal" i ha recordat que ha "dominat a gairebé tots els entrenaments"; però que l'objectiu és "seguir evolucionant i mantenir-se un passet per davant dels rivals".

Sobre la cursa, ha explicat: "Al principi no tenia molt clar què fer, perquè la pista no estava del tot bé i encara no sabia si plouria o no. Però quan ha sortit al sol ja he decidit atacar. No m'he fixat amb si hi havia una baralla al darrera, o no. He volgut marxar del grup sí o sí, amb molta concentració i força. I quan he aconseguit distanciar-me a més d'un segon, quan no podien agafar-me el rebuf, llavors he pogut marxar".

Amb aquesta victòria, Maverick Viñales retalla distàncies respecte Sandro Cortese al Mundial. "Nosaltres hem de mirar per nosaltres, fer una bona cursa i que cadascú se centri en la seva feina", ha conclòs.

stats