MOTOGP
Esports 13/07/2013

Pedrosa pateix una forta caiguda però els metges no el descarten per a la cursa de diumenge

Les proves que li han fet al pilot català descarten qualsevol tipus de lesió interna, tot i que no podrà disputar els entrenaments oficials del GP d'Alemanya

N.g.
1 min
Dani Pedrosa ha patit una forta caiguda durant els lliures a Sachsenring

BarcelonaDani Pedrosa ha patit aquest dissabte una forta caiguda durant els tercers entrenaments lliures del GP d'Alemanya que aquest cap de setmana se celebra al circuit de Sachsenring. El català, després de caure, s'ha tocat la clavícula esquerra i ha estat traslladat ràpidament a la clínica mòbil del traçat alemany.

Pedrosa, que ha arribat una mica marejat a la clínica mòbil, ha estat evacuat en helicòpter a un hospital proper al circuit de Sachsenring, on els metges han fet més proves al cap, al pit i a la clavícula esquerra i han vist que el català pateix una petita fractura clavicular que, segons el doctor Charte ha comentat a Telecinco, no li hauria d'impedir córrer la cursa d'aquest diumenge. A més, el TAC ha confirmat que no té cap lesió interna i la ressonància cerebral ha estat positiva.

Pedrosa no podrà participar als entrenaments oficials d'aquest dissabte, però si pogués córrer diumenge, arrencaria des de la 12a posició, ja que durant les sessions d'entrenaments lliures de divendres va aconseguir un temps que li permetia classificar-se per a la Q2, sessió on accedeixen els pilots amb els 12 millors temps per lluitar per la 'pole'.

stats