MOTO2
Esports 04/05/2013

Tito Rabat aconsegueix la seva primera 'pole' a Moto2

El barceloní marca el millor temps als entrenaments oficials al circuit de Jerez. Pol Espargaró ha estat quart i Jordi Torres, cinquè

N. García
1 min
Tito Rabat, pilot de Moto2, al circuit de Jerez / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

BarcelonaTito Rabat ha aconseguit al circuit de Jerez la seva primera 'pole position' de la seva carrera i aquest diumenge arrencarà primer (12.20 h, Telecinco). El pilot barceloní, que ha notat molt bones sensacions durant les sessions d'entrenaments lliures, ha marcat el millor temps a sis minuts per al final de la sessió i unes voltes més tard ha aconseguit rebaixar el seu registre.

Durant els primers compassos de la sessió, Rabat ha tingut problemes en l'últim sector del circuit, on perdia el temps que guanyava en els sectors precedents. El barceloní ha entrat a boxes a parlar amb els seus mecànics i, quan ha tornat a la pista, s'ha notat ràpidament la seva millora, ja que de seguida ha marcat el millor temps de la sessió.

Segon ha estat Scott Redding i tercer, Nakagami. Pol Espargaró ha estat lluitant per entrar en la primera fila de la graella de sortida, però no ho ha pogut aconseguir. El de Granollers ha patit en l'últim sector del circuit, on perdia molt de temps. A més, quan ha intentat forçar, ha tingut un ensurt i ha hagut d'esforçar-se per evitar una caiguda.

El rubinenc Jordi Torres ha aconseguit una meritòria cinquena posició a les acaballes de la sessió d'entrenaments i el pilot d'Alcoi Nico Terol ha marcat el setè millor temps. Toni Elías ha estat 12è, Àxel Pons 23è i Ricky Cardús 28è.

stats