X GAMES
Esports 02/05/2013

Nani Roma competirà als X Games de Barcelona

El pilot de Folgueroles competirà en l'espectacular disciplina de Ral·li Cross, que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic el 19 de maig a la tarda

Ara
1 min
Nani Roma participarà als X Games de Barcelona

BarcelonaLa llista d'atletes de primer nivell que participaran als X Games de Barcelona segueix augmentant i en aquest cas amb un nom propi del món del motor, el pilot Nani Roma, que participarà al volant del seu Mini de 400 cavalls.

El pilot de Folgueroles competirà als X Games de Barcelona en l'espectacular disciplina de Ral·li Cross, que tindrà lloc a l'Estadi Olímpic el proper 19 de maig entre les 16 i les 18 de la tarda. D'aquesta manera, el pilot català s'uneix a altres grans pilots com Travis Pastrana o Ken Block en una de les proves més sorprenents i atractives dels X Games de Barcelona, una prova que en edicions anteriors ha comptat amb la participacioó de pilots com el mateix Sebastien Loeb o Marcus Gronholm.

Nani Roma, que així mateix és membre del Comitè Organitzador dels X Games de Barcelona, ha comentat: "Els X Games són un esdeveniment mundial, que es segueix des de tot el planeta. És molt especial per a la gent del motor, un esdeveniment brutal. S'ha de conèixer més a prop per adonar‐se del que significa. A nivell personal per mi és una gran satisfacció poder participar i a més fer-ho a casa i en un escenari tan emblemàtic com és l'Estadi de Montjuiïc".

stats