Fórmula1
Esports 26/08/2011

Mark Webber marca la pauta sobre l'asfalt de Spa-Francorchamps en els entrenaments lliures

L'australià de Red Bull ha rodat 1 dècima més ràpid que Fernando Alonso (Ferrari) i 1 segon i mig respecte el seu company Vettel. Alguersuari ha estat 14è a 2 segons

Redacció
1 min
El Red Bull de Mark Webber sobre el circuit de Spa-Francorchamps

FrancorchampsMark Webber (Red Bull) ha marcat la pauta en els entrenaments lliures del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula1. El pilot australià ha marcat el millor registre, just per davant de Fernando Alonso (Ferrari) que ha acabat segon.

El circuit de Spa-Francorchamps ha viscut una jornada d'entrenaments amb pluja, a última hora de la tarda, i ha fet que molts dels pilots gairebé no hagin pogut aprofitar la segona tanda d'entrenaments. Tanmateix, Webber ha marcat el millor registre a la tarda, just abans que l'asfalt quedés completament empapat d'aigua.

L'australià ha estat el més ràpid amb 1:50.321, una dècima més ràpid que Alonso. Els britànics Jenson Button i Lewis Hamilton (tots dos al volant d'un McLaren) han estat tercer i quart, mentre el vigent campió del Món i líder del Mundial, Sebastian Vettel (Red Bull) ha acabat 10è, a un segon i mig.

Pel què fa al pilot català de la graella, Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha finalitzat a la 14a posició, a gairebé dos segons de Webber.

Aquest dissabte (14.00) es disputaran els entrenaments oficials, que marcaran l'ordre de sortida per a la cursa del diumenge.

stats