MOTOGP

Rossi dóna una puntada de peu a una senyora al pàdoc de Xest

El pilot ha demanat disculpes: "El primer que he de fer és excusar-me amb la senyora. Espero que estigui bé"

Valentino Rossi ha tornat a donar una puntada de peu. En aquest cas ha sigut aquest diumenge, a una senyora que s'estava fent una 'selfie' al pàdoc del circuit Ricardo Tormo de Xest. El pilot italià, que com és habitual per desplaçar-se pel pàdoc utilitza un escúter, ha donat una puntada de peu a una senyora que s'havia interposat en el seu camí: ella, veient que venia Rossi, ha volgut fer-se una 'selfie' per immortalitzar el moment, però ell ha decidit no aturar-se i seguir endavant.

Al  vídeo, que s'ha viralitzat a través de les xarxes socials, es pot veure com Rossi dóna un cop a la senyora i dóna gas a la moto per seguir endavant.

"El primer que he de fer és excusar-me amb la senyora. Espero que estigui bé"

Valentino Rossi Pilot de MotoGP

Després de la cursa, davant la premsa, l'italià ha explicat la seva versió dels fets i ha demanat disculpes. Tot i això, com és habitual en ell, no ha evitat fer broma. "Tinc por que em detinguin quan arribi a casa", ha dit, i després ha afegit: "He vist el vídeo perquè me l'han ensenyat, però aquest vídeo és només l'última part i no es veu el que passa al principi. El primer que he de fer és excusar-me amb la senyora. Espero que estigui bé".

Sobre la situació que s'ha viscut a Xest, Rossi ha dit que, abans del que es veu al vídeo, ell "sortia d'un munt de persones" que l'estaven envoltant "i hi havia aquesta senyora, que s'estava fent una 'selfie'". "M'ha pogut fer caure, m'estava frenant. Fins i tot he tingut por per la meva integritat. Però li demano perdó. Segurament, quan vas a treballar, amb tants problemes, estaria bé aconseguir arribar a l'altra banda del pàdoc sense haver de lluitar amb tothom", ha argumentat.

"És molt difícil viure al pàdoc. A València la situació és incontrolable"

Valentino Rossi Pilot de MotoGP

Rossi s'ha justificat: "Per a mi és molt difícil viure al pàdoc. A València la situació és incontrolable, com també a altres circuits. No és la primera vegada que he de demanar que m'ajudin. Quan surto del 'motorhome' per arribar al box sempre rebo cops, em toquen la gorra, m'aturen per fer-se una foto... és difícil". Per últim, ha apuntat: "València és així, tot i que és bonic perquè hi ha molts aficionats".

Més continguts de