MotoGP
Esports 27/08/2011

Stoner no té oposició a Indianapolis

El pilot australià d'Honda ha dominat amb comoditat els entrenaments oficials i ha fet el millor temps per davant de Ben Spies, Lorenzo i Pedrosa

Redacció
2 min
Casey Stoner

IndianapolisL'australià Casey Stoner (Honda RC 212 V) ha dominat els entrenaments oficials del Gran Premi d'Indianapolis de MotoGP amb un ritme constant molt alt, i fins i tot ha aconseguit rebaixar el rècord de la pista en diverses ocasions.

La superioritat de Stoner en aquests entrenaments ha estat impressionant, ja que el ritme de l'australià ha estat inabastable per als rivals en tot moment. De fet, el pilot que més se li ha acostat, el nord-americà Ben Spies (Yamaha YZR M 1), ho ha fet a més de mig segon.

Llevat dels imprevistos en forma de caiguda o contratemps mecànic, cosa força improbable, la superioritat de Casey Stoner a l'oval Brickyard d'Indianapolis és total, i cap dels seus rivals sembla en condicions de plantar-li cara aquest diumenge. Això sentenciaria encara més un títol mundial que cada cop sembla tenir més clars el nom i cognom del nou propietari.

El registre de Stoner, 1:38.850, és gairebé set dècimes de segon més ràpid que l'anterior rècord que ell mateix havia establert als entrenaments lliures, i un segon per sota del que tenia Dani Pedrosa (Honda RC 212 V) amb 1:39.730 des de la temporada 2009.

Literalment es podria dir que Stoner ha volat sobre la pista nord-americana i ho ha fet per deixar clar a tots els rivals que amb l'Honda es podria acabar convertint en imbatible.

Després d'ell, com era previsible, ha acabat Ben Spies (Yamaha YZR M 1), que ha superat en dues dècimes de segon el vigent campió del món, el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1). La quarta plaça dels entrenaments oficials ha estat per a Dani Pedrosa (Honda RC 212 V) però en el seu cas a un segon de diferència respecte de Stoner, fet que l'allunya de qualsevol opció real de lluitar per la victòria, sobretot per l'impressionant ritme que ha marcat l'australià al llarg de tots els entrenaments que ha fet.

D'altra banda, Toni Elias (Honda RC 212 V) continua tenint molts problemes per pilotar la seva moto i sortirà quinzè, a més de dos segons de Casey Stoner.

stats